Google+ Followers

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Βουτηματάκια!!!

  


Υλικά:
250 gr βούτηρο (σε θερμακρασία δωματίου)
400 gr αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουτερ
4 ολόκληρα αυγα και 2 κρόκους
200 gr ζάχαρη άχνη
ξύσμα από πορτοκάλι
κουβερτούρα
 μαρμελάδα φράουλα



Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτηρο με την ζάχαρη άχνη, προσθέτουμε τα αυγά, το ξύσμα και το αλεύρι μαζί με το μπέικιν.Βάζουμε το μίγμα στο κορνέ και σχηματίζουμε στο ταψί τα μπισκοτάκια.Τα ψήνουμε στους 180ο για 15'.
Μόλις βγούν τα κολλάμε μεταξύ τους με την ,μαρμελάδα και τα βουτάμε σε κουβερτούρα που έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί.


                                                                                                                    Βούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου