Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Είδαμε την παράσταση Ο Τομ Τιριτομ και η πολιτεία που ήταν χωρισμένη στα δυο!!!

  Πρόσφατα παρακολουθήσαμε με τον ταρζανάκο την παράσταση Ο Τομ Τιριτομ και η πολιτεία που ήταν χωρισμένη στα δυο!!



Κατά'αρχήν  να σας πω ότι η παράσταση είναι διαδραστική!Τα παιδιά ήταν μέρος της παράστασης,αλλά αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν ότι μαζί με τα παιδιά έπαιρναν μέρος και οι γονείς!!!Παρατηρούσα τα πρόσωπα των παιδιών και φαινόντουσαν τόσο χαρούμενα που συμμετείχαν μαζί με τους γονείς τους!!!

Το θέμα του έργου είναι γιατί οι άνθρωποι τσακώνονται και πως θα πρέπει να χτίζουμε γέφυρες ανάμεσα μας,και όπως καταλαβαίνετε στάθηκε αφορμή για πολύωρη συζήτηση όταν γυρίσαμε στο σπίτι μας ενώ σε όλη την διαδρομή τραγουδούσαμε:Τομ Τιρι Τομ Τομ Τιρι Τομμμ,Τομ Τιρι Τομ Τομ Τιρι Τομμμμ.!!!

Η παράσταση παίζεται από ένα μόνο άτομο την Αριστέα Κοντραφούρη,η οποία έδειχνε ότι έχει ιδιαίτερο μεράκι,αρκεί να σας πω πως το σκηνικό αλλά και οι κούκλες ήταν φτιαγμένα από σακούλες σκουπιδιών!!!Πόσο ευρηματικό!!!Μας παρέσυρε μαζί της σ'εκείνη την πολιτεία....



Είναι μια παράσταση που αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε..
Ο Τομ Τιριτομ παίζεται κάθε Κυριακή στις 12:00 στο θέατρο "Βαφειο-Λάκης Καραλής".


                                                                                                                           

                                                                                                                                           Βούλα


2 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι οι θεατρικές παραστάσεις έχουν πολλά να διδάξουν στα παιδάκια και δημιουργούν αφορμές για ομορφες συζητησεις!
    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Και εγώ πολλές φορές διαλέγω τις παραστάσεις που θα δούμε ανάλογα με το τι μας απασχολεί την συγκεκριμένη περίοδο..Φιλιά Πολλά!!!

      Διαγραφή