Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σκέψεις....

 Όμορφη μου παρεουλα Καλησπέρα!
Είναι βράδυ,οι άντρες του σπιτιού κοιμούνται, εγώ ακούω ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια αγκαλιά με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και σκέψεις έχουν γεμίσει το μυαλό μου!
Σας βάζω το κομμάτι που ακούω!ελπιζω να σας αρεσει!

  Σήμερα είχαμε επίσκεψη στην παιδίατρο για εμβόλιο,ο μικρός μας μόλις μπήκε μέσα άρχισε να εξερευνεί όλα τα παιχνίδια,να πηγαίνει πέρα δώθε και εγώ από πίσω να τον κυνηγάω!
  Από το μυαλό μου άρχισαν να ξεπετάγονται μνήμες από την περσινή χρονιά,που ήταν ένα τοσοδούλικο πλασματάκι στην αγκαλιά μου και με τα μικρά αλλά σπινθηροβόλα ματάκια του να κοιτάει τα πάντα!
  Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν?Πόσο γρήγορα από μια σταλίτσα νεογέννητα αναπτύσσονται και γίνονται κανονικά ανθρωπάκια?Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός?
 Σαν εχθές μου φαίνεται που γέννησα και είδα για πρώτη φορα αυτα τα υπέροχα και ξεχωριστά ματάκια να με κοιτάνε!Ο χρόνος τρέχει!Τρέχει και εμείς από πίσω τρέχουμε να προλάβουμε να ζήσουμε την κάθε μας στιγμή!
  Άυριο ο μικρός μου πριγκηπάκος  γιορτάζει!Και μαζί γιορτάζει και ο αγαπημένος μου πατερούλης!
Χρόνια Πολλά μικρέ μου θησαυρέ!Να είσαι πάντα γερός, δυνάτος,τυχερός και κάθε μέρα να ανθίζεις ακόμα πιο πολύ!
Χρόνια Πολλά μπαμπά μου!Να είσαι πάντα καλά!Και να είσαι πάντα δίπλα μας να μας ομορφαίνεις τη ζωή με τα γέλια σου,αλλά και με τις συμβουλές σου..."εγώ θα λέω...(ξέρεις εσύ...)!



                                                                    Βούλα

2 σχόλια: