Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Advent Calendar και μια μικρή έκπληξη!!!

Καλησπέρα!!Καλησπέρα!!
Καλό Μήνα!!!
Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου κατέφθασε,και  ετοιμαζόμαστε για τις γιορτές!!!Το δέντρο έχει στολιστεί εδώ και αρκετές μέρες,ενώ ο στολισμός του σπιτιού ολοκληρώνεται σιγά-σιγά!!!Ναι!!!Καλά καταλάβατε, στο σπίτι μας έχουν στολιστεί όλες οι γωνίες,όλα τα δωμάτια και έχει αποκτήσει μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα!!!Και νιώθουμε πολύ χαρούμενοι όλοι!!!Γιατί?Γιατί φέτος προστέθηκε ένα ακόμα παιδάκι στην μεγάλη λίστα του Άγιου Βασίλη!!!Ποιος?Μα το μικρο μας θαυματάκι!!!Είναι βλέπετε τα πρώτα του Χριστούγεννα!!!Και μαζί μ'αυτόν γιορτάζουμε και εμείς!!!Γιορτάζουμε σαν ολοκληρωμένη οικογένεια!!!
 Λίγες μέρες πριν, σκαρώσαμε μια μικρή έκπληξη για τον μεγάλο ταρζανάκο μας!Ένα πρωί καθώς είχε ξυπνήσει και έπλενε τα δόντια του,χτύπησε το κουδούνι,τον φωνάξαμε για να ανοίξει αυτός...μόλις άνοιξε γέμισε απορία το προσωπάκι του."Μαμααααά μας άφησαν κάτιιιιιιιιιιι".Ήταν ένα δώρο που το έστειλε ο Άγιος Βασίλης με έναν τάρανδο,είχε και γράμμα...:

(Διαβάστε το με βαριά μπάσα φωνή)

"Καλά μου παιδιά!!!Είμαι ο Άγιος Βασίλης και σας στέλνω αυτό το δώρο για να σας πω ότι σας βλέπω και ότι είστε πολύ καλά παιδάκια!!!Μπράβο σας!!!Συνεχίστε έτσι και εγώ έχω ήδη ξεκινήσει να σας φτιάχνω δυο πολύ μεγάλα δώρα!!!
Να με περιμένετε!!!
HO HO HO!!!!!

Και μας είχε αφήσει ένα βιβλίο με 4 παζλ!

Φέτος ετοίμασα για πρώτη φορά advent Calendar!!!Η αλήθεια είναι ότι δεν βγήκε πολύ καλό και περιποιημένο γιατί δεν είχα το κατάλληλο χρόνο και όχι μόνο αυτό αλλά όπως το κρέμασα δεν το υπολόγισα καλά και κάποια δωράκια κρεμάστηκαν ανάποδα,αλλά δεν πειράζει,είμαι σίγουρη πως ο μικρός θα το ευχαριστηθεί οπότε αυτό έχει σημασία!!

Το κρεμάσαμε εχθές το βράδυ δίπλα από το δέντρο,του εξήγησα τι ακριβώς είναι αυτό,ότι δηλαδή από αύριο που μπαίνει ο καινούργιος μήνας κάθε πρωί θα ανοίγει από ένα μικρό δωράκι και όταν θα ανοίξει και το τελευταίο θα έχουν φτάσει τα Χριστούγεννα..

Μέχρι να κοιμηθεί μου έλεγε:"έλα μαμααααά,πες μου τι έχουν μέσα???Θέλω πολυ να μάθω...!!!"
Παραδόξως σήμερα άνοιξε με πολύ χαρά το πρώτο του δωράκι χωρίς να μου ζητήσει τα υπόλοιπα,ήταν κύριος!!




Καλές γιορτές φίλοι μου!!!

                                                                                                                                    Βούλα

9 σχόλια:

  1. Καλά πρώτα Χριστούγεννα στο παιδάκι σου! μια χαρά βγήκε το advent! η ουσία είναι η χαρά που παίρνουν τα παιδιά, το πως δείχνει και αν έχει βγει καλό είναι για τα δικά μας μάτια που έχουν ξεχάσει την μαγεία και την ψάχνουν στο φαίνεσθαι! καλά Χριστούγεννα να έχετε και οι δυο οικογένειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ Μάχη μου!!!Και 'συ να περάσεις καλές γιορτές με την οικογένεια σου!!!

      Διαγραφή
  2. μια χαρα το ημερολογιο!! Τα παιδια δεν τα νοιάζει η καλλιτεχνικη εμφάνιση.. αλλα η αγάπη και η μαγεία που κρύβει!! Και του χρονου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Ελπίδα μου!!!Κάθε πρωί σηκώνεται και ανοίγει το δωράκι του με μεγάλη λαχτάρα..Καλές Γιορτές!!!

      Διαγραφή
  3. Νομίζω ότι δεν θα πολυ ασχοληθεί με την εμφάνιση το μικρό σου!!! Η χαρά που θα παίρνει κάθε μέρα θα είναι τόσοοοο μεγάλη που όλα τα υπόλοιπα δεν θα έχουν καμία σημασία...!!Και του χρόνου με υγεία!

    Έλενα
    www.mylittlekatana.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου..Είναι και η πρώτη χρονιά που φτιάξαμε κάτι τέτοιο και κάθε πρωί είναι ενθουσιασμένος!!Καλές Γιορτές!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  4. Όμορφο το ημερολόγιο σας, που να δεις και το δικό μου. Και του χρόνου να φτιάξετε υπερπαραγωγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα μόλις το είδα!Καλέ είναι πολύ όμορφο!!!Όπως σου είπα και δίπλα το κρατάω σαν ιδέα για του χρόνου..Καλές γιορτές!!!

      Διαγραφή