Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Τέστ ψυχολογίας...

       Καλημέρααα!!! Λοιπόν τις προάλλες που έκαναν ένα τεστάκι ψυχολογίας κάτι παιδιά και είπα να σας το δείξω και σε εσάς ( τώρα κατα πόσο τα αποτελέσματα του ισχύουν, δεν το γνωρίζω)...

                                   

Έτοιμοι? Πάρτε χαρτί και μολύβι

Έχετε ένα μεγάλο σπίτι σε ένα αγρόκτημα, όπου υπάρχει και περίφραξη.

Και έχετε και ένα προβατάκι. Το πρόβατο που θα το βάλετε ? Μέσα απο το φράκτη που είναι το σπίτι? Ή έξω απο το φράκτη?

Τα δέντρα θα τα βάλετε μέσα απο την περίφραξη? έξω? ή και στα δύο?

Φανταστείτε οτι υπάρχει κάπου ένα τσεκούρι... Που το φαντάζεστε και τι κάνετε με αυτό ( για παράδειγμα το κρύβετε ? το χρησιμοποιείτε?)




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   Λοιπόν τα αποτελέσματα:



Το πρόβατο συμβολίζει τη σχέση με τη μητέρα σας. Ο φράχτης συμβολίζει τα όρια που έχετε. Για παραδειγμα αν βάλατε το πρόβατο μέσα από το φράχτη τότε έχετε καλές σχέσεις με τη μητέρα σας και την συμβουλεύεστε για προσωπικά σας θέματα.
Τα δέντρα συμβολίζουν τους φίλους μας. Για πάράδειγμα αν είναι μέσα από το φράχτη, τους έχετε μέσα στη ζωή μας και τους εμπιστευέστε, αν τους έχετε απ' έξω τότε είστε πιο κλειστός χαρακτήρας και δεν εμπιστεύεστε εύκολα. Αν πάλι τα έχετε και μέσα και έξω τότε δείχνετε ότι τους διαλέγετε.
Το τσεκούρι συμβολίζει το δυναμισμό σας και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα προβληματά σας. Για παράδειγμα αν πήρατε το τσεκούρι για να κόψετε ξύλα τότε είστε απο τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα σας κατα πρόσωπο. Αν πάλι το κρύψατε σε καμιά αποθήκη τότε είστε πιο ανασφαλής και δεν θέλετε να σκέφτεστε τα προβληματά σας.
Τώρα κατα πόσο τα αποτελέσματα ισχύουν δεν το γνωρίζω, αλλά μου αρέσουν πολύ αυτά τα τεστ από θέμα χιούμορ και διασκέδασης...
Να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα!!!! Εύστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου